top of page

LAMANN

Min lidenskab for smykker har drevet mig fra starten og driver os fortsat ind i fremtiden.

Hos LAMANN stræber jeg efter at designe og lave armbånd med fokus på hver enkelt detalje, så enhver mand kan finde sig selv og sin egen stil i det store udvalg af håndlavede smykker. Gennem smykkerne giver jeg mulighed for, at mænd kan udtrykke deres personlighed, og det særlige, der gør dem unikke – uden at de mister deres maskulinitet.

 

Alle armbånd er håndlavede, udført i kvalitetsmaterialer, som 100% læder, magnet eller kliklås af rustfrit stål, samt naturlige træ- eller halvædelstens-perler. En helt unik del af kollektion er de håndflettede armbånd i ægte lædersnor.

 

LAMANNs mål er at levere højkvalitets armbånd til fornuftige priser, samt en tryg og sikker levering. Alle armbånd er designet og håndlavet i Danmark, og de leveres i flot gaveæske.

148594711_1801491920021588_2651414239183

LAMANN, et armbånd der holder 

Mand der bær et armbånd

 

Ideen bag LAMANN

 

Som hobby har jeg i mange år været fascineret af at lave læderarmbånd. Positiv feedback fra netværk, venner og familie og opfordringer til at løfte det videre fra hobby til håndværk og udvikle en produktserie ansporede mig til at starte LAMANN.

 

Ideen bag LAMANN var at gøre det let for enhver mand at pifte deres outfit op og derved skabe en aura af tiltrækning og nysgerrighed omkring sig, ved hjælp af et enkelt smykke rundt om håndleddet.

 

Kvinder har igennem mange årtier kunne repræsentere sig selv gennem smykker og set ud fra en kvindes perspektiv, skaber smykker tiltrækning og nysgerrighed. Accessories har altid spillet en stor rolle i modebranchen, men udvalget for mænd har været begrænset – næsten kun til uret.

 

Med armbånd fra LAMANN har manden fået mulighed for at tage et valg, der holder.

bottom of page